Wildgerechten

Hier vindt u ons assortiment warme wildgerechten vanaf 8 volwassenen. U kunt zelf een buffet samenstellen door te kiezen voor diverse gerechten. Al onze warme gerechten worden warm aangeleverd zodat u thuis niets meer zelf hoeft te doen. We serveren dit in chafing dishes (au bain marie) zodat het eten perfect warm blijft. Vanaf het moment van levering adviseren we om binnen de 15 minuten te beginnen met eten. Voor gezelschappen vanaf 30 volwassenen bieden we een aantal voorbeeldmenu's voor een scherpe prijs per persoon. klik hier voor meer informatie.


Wildgerechten

Vanaf 8 volwassenen

Hazenpeper
Dit traditionele wildgerecht is een traktatie voor de echte wildliefhebber. De uitjes, champignons, winterwortels en rode wijn zorgen voor een heerlijke kruidige smaak.
€ 15.00 p.p. incl. btw

Jachtschotel
Een heerlijke smaakvolle wild ragout op basis van verschillende soorten wild bereid in jachtsaus. De saus is verder op smaak gebracht met zilveruitjes, winterpeen, champignons en rode wijn.
€ 16.00 p.p. incl. btw

Everzwijn
Stoofschotel reepjes wildzwijn in een saus met appeltjes en port. deze combinatie met ui, tomaat, champignons, diverse kruiden en specerijen zorgen voor een heerlijke smaak.
€ 16.50 p.p. incl. btw

Hertenfilet
In thijmsaus en gegarneerd met gebakken appeltjes
€ 18.00 p.p. incl. btw
 

Aardappelgarnituur € 2.25 p.p. incl. btw
Groentegarnituur € 2.25 p.p. incl. btw
Klik hier voor Bijgerechten

Wildgerechten

Vanaf 8 volwassenen, exclusief bijgerechten
Uitgaande van 180 gram wild per persoon

Allergenen

Onze producten kunnen de volgende allergenen en/of sporen bevatten.

Heeft u een allergie? Laat ons dit weten en we houden hier rekening mee.